• Branddetectie

    Eén verwoestende brand kan uw business in één klap in de as leggen. Performante branddetectie voorkomt brand, nog voor die bestreden moet worden. Zo vermijdt u productie downtime, grote schade, materieel verlies en mensenleed.

Helpdesk03 311 68 72

De plannen die voorafgaan aan de installatie van uw systeem, worden uitgewerkt volgens DTD S21-100, de recent vernieuwde en meest betrouwbare norm voor branddetectiesystemen. Onze ervaring stelt ons in staat ook bestaande systemen te screenen en eventuele tekorten in kaart te brengen, samen met aanbevelingen in het kader van optimalisatie of wetgeving.


Daaropvolgend adviseren we u uit een ruim aanbod van zowel solide standaardapparaten, als apparaten voor specifieke detectie zoals CO, O2, H2S, NH3 of H2. Finaal dient het gehele systeem te worden gekeurd door een erkend keuringsorganisme; een procedure die wij graag voor u coördineren. 

 

 
 

De meest recente branddetectiecamera's hebben de mogelijkheid om vuur, rook en hitte van elkaar te onderscheiden. De beelden bevatten bijgevolg waardevolle informatie om de juiste actie te koppelen aan de beschikbare beeldinformatie. We stellen elke installatie in verbinding met een meldkamer die 24/7 monitoring verzorgt. Voor gebouwbeheerders biedt Sterkens Security een all-in dienstverlening. Wij nemen de verantwoordelijkheid over het gehele systeem voor onze rekening, van ontwerp over integratie tot servicing. Op aanvraag en/of op geregelde tijdstippen ontvangt u de nodige rapporten en attesten die de feilloze werking van het systeem aantonen. Voorts doen beheerders van grotere sites graag beroep op onze manbewaking, een uitstekend en bijzonder flexibel alternatief in vergelijking met digitale controle of servicing op afroep.

 

Branddetectie highlights:

  • Grondige audit van bestaande systemen met nauwkeurige checklist en verbeterpunten
  • All-in samenwerkingsovereenkomsten 
  • Koppeling met meldkamer
  • Bijstand bij evacuatie-oefeningen