• POWERSHIELD PROTECTION innovatieve buitendetectie voorkomt een inbraak

Helpdesk03 311 68 72

Kies voor betrouwbare buitendetectie

Door het plaatsen van een buitendetectiesysteem willen we de inbrekers in de eerste plaats afschrikken. Mocht men toch trachten in te breken dan zal de poging “voor” defeitelijke inbraak reeds gedetecteerd worden en zal u als klant onmiddellijk verwittigd worden. Indien gewenst kan er bij detectie reeds een geluidssignaal gegenereerd worden zodat de potentiële inbreker weet dat hij gedetecteerd werd.

Hierdoor kan er dus veel sneller actie ondernomen worden. Politie zal reeds geïnformeerd kunnen worden nog voor de inbrekers het pand hebben kunnen betreden, de inbraak zal niet lukken en bovendien schrikt het ook andere potentiële inbrekers af.
U kan ook opteren voor buitendetectie als ‘verklikkersysteem’. Terwijl uw alarm uitgeschakeld is, kondigt het verklikkersysteem (ongewenst) bezoek reeds aan. Bovendien kan uw buitendetectiesysteem ook gecombineerd worden met lichtsturing.

 

Een meldkamer waakt over uw veiligheid

Zelfs de meest verfijnde alarmsystemen bieden geen optimale bescherming als ze niet aan een meldkamer verbonden zijn. De diensten van de meldkamer SERIS Monitoring  garanderen een permanente verbinding24/7, met professionele operatoren die u te woord staan. De meldkamer verwerkt alle inkomende signalen die afkomstig zijn van uw alarmcentrale volgens de opgegeven instructies. 
De verantwoordelijken worden op de hoogte gebracht bij verdachte signalen zoals inbraak, hold-up, sabotage, brandalarm, stroompanne, gedwongen uitschakeling … Indien nodig worden volgens de procedure ook de hulpdiensten oproepen. Uw veiligheid wordt op elk moment gegarandeerd.

 

Kies voor betrouwbare buitendetectie

Smartphone applicatie

Met de Sterkens Smartphone Applicatie bedient u het buitenbeveiligingssysteemeenvoudig en volledig van op afstand
Met deze revolutionaire applicatie schakelt u het systeem en/of andere domotica in of uit, beheert u detectoren, bekijkt u live camerabeelden en houdt u op elk moment zicht op de status en de historiek van het systeem. De App is beschikbaar voor iOS en Android.

Smartphone applicatie