• Inbraakdetectie

    Inbraakdetectie betekent in de eerste plaats het voorkomen van een inbraak, door de plaatsing van een intelligent buitendetectiesysteem. Nog voor de feiten kunnen plaatsvinden wordt de poging tot inbraak gedetecteerd en wordt de inbreker afgeschrikt.

Helpdesk03 311 68 72

 

Innovatieve buitendetectie voorkomt een inbraak.

 

 

De actie die wordt ondernomen na een effectieve detectie kan naar wens worden ingesteld. Van een lichtsturing of geluidssignaal die de potentiële inbreker afschrikt, over een melding op uw smartphone of tablet, tot het onmiddellijk verwittigen van de meldkamer of de politie. Buitendetectie kan ook werken als 'verklikkersysteem': terwijl het alarm uitgeschakeld is, kondigt het verklikkersysteem (ongewenst) bezoek alvast aan. 

De powershield configureert u helemaal naar wens. Zo kan u het systeem op vast geprogrammeerde tijdstippen automatisch in- en uitschakelen. Tegelijk koppelt u de buitenbeveiliging bijzonder eenvoudig aan de camerabewaking of een systeem van toegangscontrole. Wordt de toegang geactiveerd, dan wordt het detectiesysteem uitgeschakeld, en omgekeerd. 


Inbraakdetectie highlights:

  • Beveiligingsaudit volgens INCERT-norm
  • Risicoanalyse
  • Koppeling met meldkamer 24/7
  • Koppeling aan verzekering