• Tevreden klanten

    Met Sterkens Security kiest u voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Meer dan 6.000 klanten kunnen rekenen op een team van meer dan 25 specialisten. Onderstaande bedrijven zijn maar enkele voorbeelden van Firma’s die vertrouwen op onze service; de klok rond, het hele jaar door.

Helpdesk03 311 68 72Cases

B-Rail

Geïntegreerde draaikruis-, fietssluis- én softwareoplossing bij B-Rail.

Sterkens Security leverde een staaltje innovatie op bij één van de B-Rail sites van de NMBS, in Mechelen. Voortaan en voor het eerst wordt bij de spoorwegbeheerder de veiligheidscontrole op personen, nu ook toegepast op fietsen: draaikruis, fietssluis en software werden geïntegreerd in één centrale toegangscontrole.

Lees meer

Abdij van Westmalle

De abdij van Westmalle is een referentie in België dankzij haar trappisten en kazen. Ze werd in 1794 gesticht en behoort intussen tot het culturele patrimonium. De paters vroegen Sterkens Security om de abdij en kaasmakerij voor brand en inbraak te behoeden.

Lees meer

Cepa

Sterkens Security maakte een grondige studie van de gebouwen van Cepa.
Nadien installeerden we een oplossing op maat voor brandbeveiliging, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videoparlofoonsystemen.

Lees meer

Sportoase

In alle vestigingen van Sportoase staat een fortuin aan moderne fitnesstoestellen. Daarom klopte Sportoase bij Sterkens Security aan.

Lees meer

Xeikon

Sterkens Security maakte voor elke vestiging een studie en installeerde er een sterke oplossing in inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging toe.

Lees meer

Cuypers Vorkliften

Sterkens Security realiseerde deze maand een nieuwe Alfapass-innovatie in de Antwerpse haven. Voortaan en voor het eerst is bij Cuypers Vorkliften ook tanken mogelijk via de vermaarde Alfapass. 

Lees meer

Carwash Planet

Om Carwash Planet aan de Muizevenstraat in Turnhout te beveiligen, werkte Sterkens Security een totale oplossing uit met hoge resolutie camera's geschikt voor identificatie van personen en voertuigen, alsook schadebeheer. 

Lees meer

BCTN

BCTN krijgt innovatieve beveiligingsoplossing voor toegangscontrole

BCTN, de grootste trimodale terminal gelegen aan het Albertkanaal te Meerhout, opent een nieuwe containerterminal bij BP te Geel.
Sterkens Security werkte een innovatieve beveiligingsoplossing uit voor de toegangscontrole van de site, die ook voorzien is van een hoge resolutie camerabewakingssysteem. Via het gebruiksvriendelijke Multi-Site beheerplatform kan BCTN beide terminals van Meerhout en Geel in één applicatie beheren, bedienen en opvolgen.

Lees meer

NTB

Centraal parkingbeheer met toegangscontrolesoftware voor zoneregeling

De North Trade Building aan de Antwerpse Haven is een gebouw waar dagelijks duizenden mensen passeren. De nood aan een ondoordringbare perimeter was groot. Een sterke oplossing kwam er in de combinatie en integratie van inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, deurintercomsysteem, parkingbeheer en brandbeveiliging.

Lees meer

Verkooijen

Geïntegreerde en geoptimaliseerde toegangscontrole dankzij lange afstandslezers met actieve badge

Verkooijen Veem NV uit Hoogstraten, een bedrijf met expertise en kennis op het gebied van warehousing, transport en logistiek, deed beroep op Sterkens Security om de toegangen van hun verschillende sites te beveiligen met toegangscontrole en camerabewakingssystemen.

Lees meer

Koolputten

De Koolputten krijgt draadloze toegangscontrole dankzij Salto

De Koolputten te Waasmunster is naast een brasserie, feestzaal en exporuimte ook een Bed & Breakfast. Voor die laatste activiteit installeerde Sterkens Security een uitgebreid Salto systeem met hotelmanagement software. Op die manier kunnen klanten ook nog laat op de avond inchecken zonder dat er fysiek een medewerker aanwezig moet zijn.

Lees meer

Dossche Mills

Flexibel toegangscontrolesysteem bij Dossche Mills Merksem

Vlak naast de Antwerpse Haven, aan het kanaal in Merksem, bevinden zich de gekende bloemmolens van Dossche Mills. Het is een van hun vele sites, maar meteen wel de grootste in België. Net daarom was er een grote nood aan een geïntegreerd beveiligingssysteem met toegangscontrole en camerabewaking.

Lees meer

Van Loon

Transport Van Loon krijgt geïntegreerd toegangscontrolesysteem

Transport Van Loon, met sites in de Antwerpse Haven, stuurt dagelijks 65 volledig uitgeruste vrachtwagens de baan op. Zowel lokaal als ver buiten België staan ze in voor containervervoer. De toegangsbadges van de tankinstallatie, de tijdregistratie en het toegangscontrolesysteem bleken niet compatibel op de verschillende sites te Antwerpen en Kallo. De verscheidenheid in systemen zorgde voor grote ongemakken.

Lees meer

Enkele klanten

Contacteer ons