• Toegangscontrole

    Geen twee bedrijven, geen twee goederen-, diensten- en mensenstromen zijn identiek. Sterkens Security maakt een doorlichting van uw bedrijf, geeft advies en stelt een geïntegreerde oplossing voor om de toegang tot uw bedrijf optimaal te beheren.

Helpdesk03 311 68 72


ONLINE | DRAADLOOS

 

 

Wij werken enkel met het multipartition systeem, waardoor verschillende beheerders elk hun eigen bevoegdheden managen, zoals de rechten en beperkingen van users, toegang tot specifieke zones en/of binnen specifieke tijdsbestekken, historieken etc. Afhankelijk van de specifieke noden, zijn voor elke oplossing verschillende badges (tag, kaart) en lezers (slide, proximity) mogelijk.  Een bijkomende en bijzondere troef is onze ervaring met de integratie van toegangscontrole en camerabewaking. Zo krijgt de operator o.a. bij bekijken van de incheck-historiek van een badge een camera-icoon te zien, waarlangs ogenblikkelijk een hoge resolutiefilm afgespeeld kan worden om te kijken wie binnen- of buitengaat.


In het bijzonder doen vele havenbedrijven beroep op Sterkens Security omwille van onze compatibiliteit met Alfapass. We koppelen jaarlijks meer dan 200 compatibele badgelezers en onze eigen IT-dienst staat ook zelf in voor de databaseconnectie met Alfapass. 

 

 
 

Voor bestaande toegangscontrolesystemen die aan renovatie toe zijn, heeft Sterkens Security een oplossing ontwikkeld waarbij alle operationele badges en badgelezers behouden kunnen blijven. Enkel de controllers en achterliggende software worden vervangen, waardoor de toegangscontrole voortaan ook online gemanaged kan worden. Onze klanten-gebouwbeheerders besparen hiermee tijd, geld en overlast.

 

Toegangscontrole highlights:

  • Toegangscontrole op maat van de situatie: havenbedrijf, gebouwbeheerder, kmo...
  • Beheer van op afstand via smartphone en/of tablet (iOS en Android)
  • Mogelijkheid tot integratie met cameratoezicht (Milestone, Myrasys...) en/of tijdsregistratie
  • Biometrie: Sterkens Security heeft meer dan 10 jaar ervaring met irisscanners en vingerprintlezers
  • Uitgebreide systemen tot 100.000 gebruikers

Enkele online toegangscontrole cases: