• Usability

    Uw goed werkend en technisch performant beveiligingssysteem is in handen van onze adviseurs, installateurs en onderhoudstechnici.

Helpdesk03 311 68 72

 

 

Volgens onze filosofie overstijgt performantie de technologische aspecten van het systeem. Een bijzonder functioneel en intuïtief beheer van een beveiligingssysteem zijn mee de key voor een totale comfortbeleving.

Onze innovatie beperkt zich niet alleen tot het aanbieden van de laatste nieuwe toestellen en onderdelen. Het betekent ook dat er op vlak van beheer, monitoring en bediening van uw beveiligingssysteem permanent wordt gewerkt aan oplossingen die de markt voor zijn.

Als voortrekker en als één van de eerste op de markt ontwikkelde Sterkens een eigen Security App voor smartphone en tablet, voor iOS en Android. Hiermee beheert u uw compleet beveiligingssysteem eenvoudig en volledig van op afstand. Eerst beveiligd aanmelden, en vervolgens navigeert u in enkele taps en swipes doorheen de applicatie waarin u live camerabeelden bekijkt, deuren en barrières bedient, users beheert, historieken opvraagt en veel meer.