Sterkens Security - Kuehne+Nagel
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Kuehne+Nagel

Sterkens Security beveiligde in opdracht van Kuehne+Nagel het nieuwe overslaggebouw van de nationale luchthaven in Zaventem. Het gebouw van 15.000 m² werd voorzien van alle nieuwste beveiligingstechnieken voor camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Bezoekers krijgen toegang via een gepersonaliseerde QR-code die gelimiteerd is in tijd en plaats. Sterkens Security ontwikkelde en installeerde bovendien een volledig automatisch, traceerbaar en handsfree systeem waarmee elke vrachtwagen met een ingebouwde sensor toegang krijgt tot de site. 

Toegang met ingebouwde sensor

Een structurele analyse bij Kuehne+Nagel wees uit welke beveiligingssystemen noodzakelijk waren om de site optimaal te beschermen. Camerabeveiliging was vanzelfsprekend nodig, net als een inbraakbeveiligingssysteem. Ook toegangscontrole was cruciaal op deze site met verschillende ingangspunten. Sterkens Security ontwikkelde en installeerde een volledig automatisch en traceerbaar systeem waarmee elke vrachtwagen met een ingebouwde sensor toegang krijgt tot de site.

 

Waar bezoekers vroeger altijd moesten aanbellen of badgen vooraleer ze de site konden binnenrijden, maken ze bij Kuehne+Nagel vanaf nu gebruik van een handsfree toegangscontrolesysteem via ingebouwde sensoren. We kozen voor slagbomen met lange afstandslezers. Vrachtwagens met ingebouwde sensoren krijgen onmiddellijk toegang tot de site wanneer ze dicht bij de slagbomen komen. Een enorme tijdswinst voor chauffeurs. De chauffeur hoeft nooit meer te wachten, uit te stappen of zich aan te melden. Toegang wordt automatisch verleend, dankzij de slimme sensor. Bovendien zorgden we er zo voor dat chauffeurs geen fysieke drager meer nodig hebben. Geen kans om badges of munten te verliezen, of om codes te vergeten.

 

De toegangscontrole heeft een gegarandeerde werking, 7 op 7 en 24 op 24, over de gehele site. Ook de volledige allround security systemen worden continu gemonitord.

 

Interesse in 360° beveiliging voor uw bedrijfssite? Maak nu een afspraak voor een demo en vrijblijvende informatie.

Share:

Contacteer ons hier