Sterkens Security - Carwash Planet
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Carwash Planet

Turnhout krijgt meest bijzondere carwash van België

Turnhout krijgt meest bijzondere carwash van België met een 50 meter lange wasstraat, geschikt voor 120 wagens per uur!

 

Om Carwash Planet aan de Muizevenstraat in Turnhout te beveiligen, werkte Sterkens Security een totale oplossing uit met hoge resolutie camera's geschikt voor identificatie van personen en voertuigen, alsook schadebeheer.

De mensen van Carwash Planet die reeds meer dan 20 jaar ervaring hebben in de wereld van de brandstoffen, tankstations en carwashes stapten af op Sterkens Security omdat zij een innovatief systeem zochten dat vooral ook vanop afstand beheerd kon worden.

 

De carwash draait zo goed als volledig automatisch en vandaar is het voor de eigenaars zeer belangrijk dat zij steeds controle hebben over de toegangen, branddetectie, beheer van het inbraakdetectiesysteem en als belangrijkste het beheer van de camerabewaking. Zowel lokaal kunnen de 24 hoge resolutie beelden real-time bekeken worden op 2 videowalls, alsook kunnen de beelden via de zeer gebruiksvriendelijke APP vanop afstand bekeken worden, incidenten zoals schade of vandalisme kunnen worden opgezocht, opgeslaan en verzonden naar de bevoegde diensten.

 

Na een lange onderhandelingsronde kwam Sterkens Security er als beste uit, vooral het aanbieden van een totaal beveiligingsconcept en de zekerheid naar service in de toekomst waren de belangrijkste factoren voor de klant. Sterkens Security kon zeer veel goede referenties voorleggen en met een vloot van 18 servicewagens kan Sterkens steeds een snelle interventie garanderen. Er werd ook een robuuste bezoekersslagboom voorzien met geïntegreerde deurintercom.Voor de site werd een 24/7 servicecontract afgesloten. Carwash Planet maakt ook gebruik van onze supportafdeling.

 

Volgens onze filosofie overstijgt performantie de technologische aspecten van het systeem. Een bijzonder functioneel en intuïtief beheer van een beveiligingssysteem zijn mee de key voor een totale comfortbeleving.

 

Onze innovatie beperkt zich niet alleen tot het aanbieden van de laatste nieuwe toestellen en onderdelen. Het betekent ook dat er op het vlak van beheer, monitoring en bediening van uw beveiligingssysteem permanent wordt gewerkt aan oplossingen die de markt voor zijn.

Share:

Contacteer ons hier