Sterkens Security - Camerabewaking

camerabewaking

camerabewaking

Hoewel camerabewaking meer dan ooit een noodzaak wordt voor moderne bedrijven, zijn standaardformules een verloren investering. Aangepaste camerabewaking van Sterkens Security houdt rekening met een waaier aan individuele factoren en resulteert in een performant systeem op maat van uw risico’s.

 

UW VOORDELEN

  • Beheer van op afstand: monitoring van het beveiligingssysteem via smartphone en/of tablet (iOS & Android)

  • 360° screening

  • Nummerplaatanalyse

  • 1 partner voor uw volledige integratie, zonder onderaanneming

Camerabewaking-banner-algemeen

Bekijk hier:

SLIMME CAMERABEWAKING

Een voorafgaande studie houdt onder andere rekening met de primaire, maar ook secundaire toegangswegen tot uw gebouwen, de oriëntatie van de gebouwen, de kritieke punten die meer aandacht vergen...

360° BEVEILIGING

Een voorafgaande studie houdt onder andere rekening met de primaire, maar ook secundaire toegangswegen tot uw gebouwen, de oriëntatie van de gebouwen, de kritieke punten die meer aandacht vergen en het soort informatie die de camera’s moeten capteren.

 

Camera’s met intelligente software onderscheiden belangrijke informatie (zoals mensen, wagens…) van onbelangrijke bewegingen (zoals een licht dat wordt geactiveerd, wind, regen…). Efficiënt detecteren van objecten (en het voorkomen van valse detecties) kan ook met thermische camera’s, videoanalyse en geavanceerde algoritmes. We hebben ervaring met elk type camera en adviseren het juiste type op de juiste plaats, afhankelijk van het gewenste resultaat en budget. In bepaalde situaties moet een camera opvallen; in andere dan weer niet.

 

We hechten dan ook bijzonder belang aan de esthetische kwaliteit van de oplossing: een mooi geïntegreerd geheel dat uw comfort versterkt, in plaats van een ondoordachte implementatie die het uitzicht verzwakt.

 

Sterkens Security plaatst jaarlijks meer dan 500 hoge resolutiecamera’s van Panasonic en Mobotix. Een eigen IT-dienst installeert de daaraan gekoppelde HP-servers, die geschikt zijn voor het ultrasnel herbekijken van opgenomen beelden. Geen gezeur tussen verschillende partijen dus, maar één partner voor uw volledige beveiligingssysteem.

ENKELE CAMERABEWAKING CASES

6000+ mensen kozen voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Vertrouw ook op onze service!

6000+ mensen kozen voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Vertrouw ook op onze service!