Sterkens Security - Alarmsystemen

alarmsystemen

alarmsystemen

Inbraakdetectie betekent in de eerste plaats het voorkomen van een inbraak, door de plaatsing van een intelligent buitendetectiesysteem. Nog voor de feiten kunnen plaatsvinden, wordt de poging tot inbraak gedetecteerd en wordt de inbreker afgeschrikt.

UW VOORDELEN

  • Beveiligingsaudit volgens Incert-norm

  • Risicoanalyse

  • Koppeling met meldkamer 24/7

  • Koppeling aan verzekering

Alarmsystemen-banner-algemeen

Kies tussen:

POWERSHIELD

Door het plaatsen van een buitendetectiesysteem willen we de inbrekers in de eerste plaats afschrikken. Mocht men toch trachten in te breken dan zal de poging “voor” de feitelijke inbraak reeds...

MISTBEVEILIGING

Een Sterkens Security mistgenerator spuit na activering de kamer vol dikhangende mist. In enkele seconden tijd is geen hand meer voor de ogen te zien. De buit wordt onzichtbaar en de drang om de...

powershield

KIES VOOR BETROUWBARE BEVEILIGING

Door het plaatsen van een buitendetectiesysteem willen we de inbrekers in de eerste plaats afschrikken. Mocht men toch trachten in te breken dan zal de poging “voor” de feitelijke inbraak reeds gedetecteerd worden en zal u als klant onmiddellijk verwittigd worden. Indien gewenst kan er bij detectie reeds een geluidssignaal gegenereerd worden zodat de potentiële inbreker weet dat hij gedetecteerd werd.

 

Hierdoor kan er dus veel sneller actie ondernomen worden. Politie zal reeds geïnformeerd kunnen worden nog voor de inbrekers het pand hebben kunnen betreden, de inbraak zal niet lukken en bovendien schrikt het ook andere potentiële inbrekers af. U kan ook opteren voor buitendetectie als een ‘verklikkersysteem’. Terwijl uw alarm uitgeschakeld is, kondigt het verklikkersysteem (ongewenst) bezoek reeds aan. Bovendien kan uw buitendetectiesysteem ook gecombineerd worden met lichtsturing.

EEN MELDKAMER WAAKT OVER UW VEILIGHEID

Zelfs de meest verfijnde alarmsystemen bieden geen optimale bescherming als ze niet aan een meldkamer verbonden zijn. De diensten van de meldkamer SERIS Monitoring garanderen een permanente verbinding, 24/7, met professionele operatoren die u te woord staan. De meldkamer verwerkt alle inkomende signalen die afkomstig zijn van uw alarmcentrale volgens de opgegeven instructies. De verantwoordelijken worden op de hoogte gebracht bij verdachte signalen zoals inbraak, hold-up, sabotage, brandalarm, stroompanne, gedwongen uitschakeling … Indien nodig worden volgens de procedure ook de hulpdiensten opgeroepen. Uw veiligheid wordt op elk moment gegarandeerd.

 

SMARTPHONE APP

Met de Sterkens Smartphone Applicatie bedient u het buitenbeveiligingssysteemeenvoudig en volledig vanop afstand. Met deze revolutionaire applicatie schakelt u het systeem en/of andere domotica in of uit, beheert u detectoren, bekijkt u live camerabeelden en houdt u op elk moment zicht op de status en de historiek van het systeem. De App is beschikbaar voor iOS en Android.

ENKELE POWERSHIELD CASES

MISTBEVEILIGING

Wij bieden ook mistbeveiliging aan. Meer info?

MISTBEVEILIGING

DOELTREFFENDE WERKING

Een Sterkens Security mistgenerator spuit na activering de kamer vol dikhangende mist. In enkele seconden tijd is geen hand meer voor de ogen te zien. De buit wordt onzichtbaar en de drang om de ruimte te verlaten wordt groter dan die om de inbraak verder te zetten.

SLIMME ROOK

De mistdichtheid wordt continu op peil gehouden, zodat het openen van een deur of raam quasi zinloos is. Een ingebouwde sensor houdt de densiteit bovendien op peil en spuit mist bij wanneer deze te laag dreigt te worden. Minutenlang later pas, wanneer de hulpdiensten de site hebben bereikt, zakt de mistdichtheid en wordt de zichtbaarheid stilaan terug groter.

 

De mist laat geen schadelijke sporen, assen of vuiligheid na. Ze wordt onder andere gebruikt in kantoren, loodsen, winkels, particuliere woningen en zelfs gevoelige serverruimtes. Er is nu ook mistvloeistof met DNA-vloeistof beschikbaar. Tot weken na het contact met de rook kunnen gecontamineerde stukken - zoals mensen, kleding of andere - opgespoord worden.

FLEXIBELE OPLOSSING

Een mistgenerator is al even flexibel als efficiënt. Afhankelijk van de te beveiligen oppervlakte wordt een kleiner of groter toestel geïnstalleerd. Grotere toestellen hebben immers een grotere vloeistoftank en kunnen grotere oppervlaktes met dichte mist bestrijken.

 

Afhankelijk van de architectuur, de ruimte of de toepassing kan elke afzonderlijke mistgenerator staand, hangend aan de muur of aan het plafond worden geïnstalleerd. Zo kan de generator bewust opvallend - om af te schrikken - of net discreet geïntegreerd worden.

Voorts kan een mistgenerator gekoppeld worden aan een bestaand alarmsysteem of een paniekknop, maar ook aan daarvoor afzonderlijk voorziene sensoren. Al deze zorgen voor de automatische activering van de generator en het afschrikken van de inbreker. Sterkens Security verleent de adviezen en stelt alles in het werk om de mistgeneratoren op een efficiënte manier te integreren in bestaande beveiligingssystemen.

24/7 ASSISTENTIE

Sterkens Security zorgt voor een jaarlijks onderhoud van uw mistgenerator(en). De batterijen en mistvloeistof worden nagekeken, net als de accuraatheid van de machine. Zo kunt u maximaal vertrouwen op bedrijfszekerheid en alertheid van uw systeem.

VERTROUW OP ERVARING

Sterkens Security specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het plaatsen van mistgeneratoren. Kies voor een partner met kennis en ervaring.

ENKELE MISTBEVEILIGING CASES

powershield

Wij bieden ook powershield aan. Meer info?

6000+ mensen kozen voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Vertrouw ook op onze service!

6000+ mensen kozen voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Vertrouw ook op onze service!