Sterkens Security - Dossche Mills
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Dossche Mills

Flexibel toegangscontrolesysteem bij Dossche Mills Merksem

Vlak naast de Antwerpse Haven, aan het kanaal in Merksem, bevinden zich de gekende bloemmolens van Dossche Mills. Het is een van hun vele sites, maar meteen wel de grootste in België. Net daarom was er een grote nood aan een geïntegreerd beveiligingssysteem met toegangscontrole en camerabewaking.

Sterkens Security installeerde een toegangscontrolesysteem dat niet enkel gebruiksvriendelijk is, maar ook uiterst flexibel inzetbaar is. Het sluit naadloos aan bij andere bewakingssystemen. We integreerden het toegangscontrolesysteem in het automatiseringssysteem dat reeds aanwezig was. Op die manier slaagden we erin om de leveringen van grondstoffen te versnellen.

 

De activiteiten on site worden nauw opgevolgd door de camerabewaking en het toegangscontrolesysteem. Verschillende beheerders kunnen elk hun eigen bevoegdheden managen, zoals de toegang tot specifieke zones binnen bepaalde tijdstippen. Op die manier kunnen ze instellen wanneer een chauffeur de site mag binnenrijden met een levering. Zo kunnen ook de toegangspoorten en deuren vanop afstand geopend of gesloten worden.

Share:

Contacteer ons hier