Sterkens Security - Toegangscontrole

toegangscontrole

toegangscontrole

Geen twee bedrijven, geen twee goederen-, diensten- en mensenstromen zijn identiek. Sterkens Security maakt een doorlichting van uw bedrijf, geeft advies en stelt een geïntegreerde oplossing voor om de toegang tot uw bedrijf optimaal te beheren.

UW VOORDELEN

  • Toegangscontrole op maat van de situatie: havenbedrijf, gebouwbeheerder, KMO …

  • Beheer van op afstand via smartphone en/of tablet (iOS en Android)

  • Mogelijkheid tot integratie met cameratoezicht (Milestone, Myrasys …) en/of tijdsregistratie

  • Biometrie: Sterkens Security heeft meer dan 10 jaar ervaring met irisscanners en vingerprintlezers

  • Uitgebreide systemen tot 100.000 gebruikers

  • Integratie met industrie mogelijk, bijvoorbeeld m.b.v. Alfapass

Toegangscontrole-banner-algemeen-2020-2

DE INTELLIGENTE BEVEILIGINGSOPLOSSING VOOR UW GEBOUW

Toegangscontrolesysteem NetConnect laat zich gemakkelijk bedienen en beschikt over uitstekende eigenschappen die veel verder reiken dan het beheren van de stromen mensen in en om een gebouw. Het volledige systeem beheert u centraal én vanop afstand. Uw bestaande beveiligingssystemen zoals inbraak- en brandalarmen integreert u eenvoudig met NetConnect.

EENVOUDIG SYSTEEMBEHEER

NetConnect biedt een effectieve manier om verscheidene sites te beheren en om toegangsrechten voor groepen of personen aan te passen via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke software. Geen verregaande technische kennis vereist, het toegangscontrolesysteem kan werkelijk door iedereen bediend worden.

EXTREEM HOOG BEVEILIGINGSNIVEAU

NetConnect beveiligt elk aspect van uw gebouw. Met één druk op de knop activeert u de Lockdown-functie die uw gebouw of kritieke locatie in een noodsituatie beschermt. NetConnect voorziet overigens ook de mogelijkheid om diverse gebieden in uw gebouw selectief te beveiligen. In de bedreigde ruimte schakelt u het alarm in en blokkeert u de deuren met één snelle handeling.

 

Onbevoegde toegang vermijdt u door een tijdgestuurde Anti-passback in te stellen. Dezelfde ID-kaart kan zo niet meer dan één keer gebruikt worden binnen de ingestelde tijdsperiode

ONDERSTEUNING VOOR UW HR-AFDELING

De job van uw HR-afdeling efficiënter maken? Met NetConnect Timesheet houdt u eenvoudig de aanwezigheidstijden van uw mensen bij. In- en uitklokken gebeurt via een persoonlijke badge. De voorziene lezer logt elke gebruiker en slaat zijn gegevens op in het daarvoor voorziene aanwezigheidsrooster. Met NetConnect Timeline bekijkt u werktijden, overuren, vakantie- en ziektedagen.

 

Een slimme uitbreiding op uw NetConnect-systeem is NetConnect Card Designer. Dit kunt u gebruiken om professioneel ogende ID-kaarten te ontwerpen die ook als toegangspas inzetbaar zijn.

TOEGANGSCONTROLE GAAT VOORUIT

Dankzij NetConnect Anywhere bent u niet plaatsgebonden om uw systeem aan te sturen. Vanaf elke webbrowser kunt u op elk moment op afstand uw gebouwen in de gaten houden en systeemaanpassingen uitvoeren.

 

Bovendien is deze toegangscontrole in zakformaat beschikbaar in de vorm van een app. De combinatie van beide verandert radicaal de manier waarop u uw toegangscontrolesysteem beheert.

CENTRAAL GEBOUWENBEHEER

Met NetConnect kunt u uw gebouwen opdelen in gebieden om op die manier snel en eenvoudig specifieke toegangsrechten toe te kennen aan gebruikers.

 

Als u grafische afbeeldingen van uw gebouw uploadt in NetConnect, kunt u altijd direct zien op welke plaatsen toegang verleend wordt. Dat is vooral voor beveiligingspersoneel een nuttige manier om vanaf één plek alle deuren in uw gebouw te controleren.

 

Bijkomende troef is het energiebesparende karakter van het NetConnect-systeem. U kunt het systeem zo instellen dat de verlichting en verwarming automatisch uitschakelt als er niemand aanwezig is

GEAVANCEERDE SYSTEEMINTEGRATIE

NetConnect is eenvoudig te integreren met zowel inbraak- als brandalarm. U beperkt het aantal valse inbraakalarmen en beheert de toegangscontrole voor de verschillende partities van uw gebouw als één systeem. Om de veiligheid te verbeteren in geval van brand, kunt u het systeem zodanig programmeren dat branddeuren bij een noodgeval automatisch opengaan. Bij evacuatie laat u het systeem automatisch roll call en presentielijsten genereren om precies vast te stellen wie in veiligheid is.

 

Integreer bovendien uw NetConnect-systeem met CCTV om op een snelle en efficiënte manier videobeelden van elke deur te bekijken. U bespaart tijd met het zoeken naar videofragmenten en bespaart geld op extra beveiligingspersoneel

NETCONNECT SOFTWARE

Met zijn innovatieve functies, slimme vormgeving en effectieve programmering is NetConnect speciaal ontwikkeld om uw ervaring met het gebruik van toegangscontrole te verbeteren en uw leven gemakkelijker te maken.

 

Zonder extra kosten kunt u NetConnect op meerdere computers en laptops installeren. Eens u over de software beschikt, ontvangt u levenslange upgrades, zonder verdere kosten.

Eenvoudig te bedienen

Geavanceerde beheerders bevoegdheden

Gebouwen in partities opdelen

Integratie met inbraaksysteem en brandalarm

Beheren op afstand via computer of app

Anti-passback en Lockdown

enkele toegangscontrole cases

draadloze toegangscontrole

Wij bieden ook draadloze toegangscontrole aan. Meer info?

draadloze toegangscontrole

FUTURE PROOF TOEGANGSCONTROLE MET DATA-ON-CARD TECHNOLOGIE

Salto XS4 is een nieuw platform dat krachtige elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software combineert, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontroleoplossingen. Een meer dan ideaal concept voor sites met veel toegangspunten, die door verschillende personen

individueel worden gebruikt.

Keyless inchecken

Neem afscheid van mechanische sleutels want Salto XS4 is volledig keyless. XS4 maakt gebruik van innovatieve data-on-card technologie: alle toegangsrechten van uw gebruikers worden opgeslagen op een intelligente Salto-kaart. Van zodra een geregistreerde user een gekoppelde deur nadert, herkent de elektronische XS4one deurcomponent de kaart en kan de deur al naar gelang de rechten wel of niet geopend worden.

 

De deursloten werken volledig op batterijen waardoor ook bij een stroomstoring uw toegangscontrolesysteem feilloos blijft functioneren. Dankzij de ingebouwde energy saver in elke deurgarnituur gaan de batterijen - zelfs bij intensief gebruik - gemakkelijk twee jaar mee. Niettemin worden ze jaarlijks van een onderhoud voorzien, wordt de batterijstatus opgevraagd en worden ze indien nodig vervangen.

De smartphone als sleutel

Via een Bluetooth-connectie vervangt de smartphone probleemloos een Salto-kaart als toegangssleutel. Na het installeren van de JustIN-app herkent XS4one het aankomende Bluetooth-signaal, koppelt dat automatisch aan de respectievelijke gebruiker en zijn of haar rechten. Voor hotels, B&B's... betekent dit principe zelfs dat gasten zonder manuele tussenkomst van een conciërge of baliemedewerker de gereserveerde kamer binnenkunnen.

 

Dankzij biometrie, die door steeds meer smartphonefabrikanten wordt ondersteund, is deze vorm van toegangscontrole bijzonder veilig. Een verloren of gestolen sleutel kan immers dankzij de biometrie niet door een derde geactiveerd worden.

Flexibiliteit managen

De data-on-card technologie maakt van Salto XS4 een zeer gepersonaliseerde toegangscontroleoplossing. Al uw users, sleutels, rechten en deurcomponenten zijn met elkaar verbonden in één draadloos netwerk, dat via de XS4-software op een bijzonder flexibele manier centraal wordt gemanaged. Eén XS4-netwerk kan tot maar liefst 4.000.000 gebruikers en 64.000 deuren tellen.

 

Via de software kunnen aan alle users of sleutels zeer specifieke rechten worden toegekend: de toegangspunten en tijdsbestekken per maand, dag, uur of minuut waarop toegang verleend wordt per gebruiker zijn volledig in beheer van uw administrator. Bovendien kunnen de rechten op elk moment on the fly worden vernieuwd. Wie op welk moment waar binnengaat, wordt doorgespeeld aan de centrale, waar logboeken worden bijgehouden die de basis zullen zijn voor uitgebreide rapporteringsmogelijkheden.

Slim extra beveiligen

Bij diefstal of verlies kan elke kaart op elk moment gedeactiveerd worden, waarmee alle rechten ook vervallen. Bijkomende slimme veiligheidsuitbreidingen situeren zich in de koppeling van de deurcontrollers aan ID-lezers en zelfs biometrie. Met een ID-lezer wordt de toegang pas vrijgegeven bij de combinatie geldige toegangssleutel én passend bewijs van identiteit. In geval van biometrie wordt de identiteit geverifieerd aan de hand van een unieke - en dus uiterst veilige - fingerprint scan.

De praktische kracht van draadloos

Het draadloze XS4 kent naast de operationele ook tal van praktische voordelen. Betrouwbare toegangscontrole is voortaan mogelijk zonder motorsloten, bekabeling en de daarvoor tijdrovende braakwerken. Bovendien groeit uw totale budget mee naar gelang het effectief aantal deuren en op elk moment kan u één of meerdere bijkomende toegangspunten aan het platform toevoegen. Dankzij het doordachte plug&play-principe is Salto XS4 bijzonder geschikt voor een efficiënte integratie in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Duurzaam investeren in beveiliging

Op toegangspunten waar elektronisch beslag niet mogelijk is (bijvoorbeeld slagbomen, liften, luiken...), kan een afzonderlijke wandlezer worden geplaatst die dezelfde functies heeft als een geïntegreerde controller: de rechten controleren en overzetten op de toegang. Verder is XS4 eenvoudig uitbreidbaar van (glazen) deuren, poorten, tourniquets... naar lockers, patchkasten, technische ruimtes, hangsloten en andere kleine of grote afsluitbare ruimtes. U bent zeker van de continuïteit en uitbreidbaarheid van uw systeem, want voor elke mogelijke te beveiligen zone heeft Salto de juiste componenten. Kies voor een future proof platform voor uw toegangscontrole!

enkele draadloze toegangscontrole cases

6000+ mensen kozen voor veiligheid en zekerheid zonder zorgen. Vertrouw ook op onze service!