Sterkens Security - AHLERS
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

AHLERS

Ahlers upgradet security systeem

Belgisch maritiem en logistiek bedrijf Ahlers is al meer dan 20 jaar vaste klant bij Sterkens Security. Hun beveiligingssystemen werden onlangs vernieuwd: geavanceerde en uitgebreide beveiligingsoplossingen werden geïmplementeerd om te voldoen aan de meest recente normen. 

Ahlers had behoefte aan een beveiligingssysteem dat niet alleen de toegang controleerde maar ook de veiligheid van hun werknemers, klanten en eigendommen waarborgde. Dit vereiste een volledige herziening en upgrade van hun bestaande systemen.

 

Toegangscontrolesysteem met deurintercoms

Sterkens Security installeerde een geavanceerd toegangscontrolesysteem met deurintercoms. Dit systeem stelt Ahlers in staat om de toegang tot hun gebouw te beheren en te controleren, zelfs als het gaat om meerdere bedrijven binnen hetzelfde gebouw.

 

Slagbomen

Om de beveiliging van hun terrein verder te versterken, werden slagbomen geïntegreerd. Dit zorgt voor een gecontroleerde toegang tot het terrein, wat de veiligheid en privacy verhoogt.

 

Camerabewaking

Het nieuwe beveiligingssysteem omvat een uitgebreide camerabewaking, met camera's op strategische locaties. Dit biedt Ahlers de mogelijkheid om hun gebouw en terrein 24/7 te monitoren.

 

Inbraakbeveiliging

Het inbraakbeveiligingssysteem, geïntegreerd met de toegangscontrole, zorgt voor onmiddellijke detectie en reactie in geval van ongeautoriseerde toegang of inbraak.

 

Brandbeveiliging

Een geavanceerd brandbeveiligingssysteem is geïnstalleerd om de veiligheid van de medewerkers en het behoud van eigendommen te waarborgen.

 

Op afstand bedienbaar

Een cruciaal kenmerk van dit nieuwe systeem is de mogelijkheid om alle beveiligingsaspecten op afstand te bedienen en te monitoren. Dit biedt Ahlers de flexibiliteit en controle om in realtime op gebeurtenissen te reageren.

 

Centraal beheer, vanop afstand

De vernieuwde samenwerking met Ahlers heeft geleid tot de implementatie van een geavanceerde en volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing. Dit systeem biedt Ahlers niet alleen gemoedsrust, maar ook de mogelijkheid om hun beveiligingsinfrastructuur centraal te beheren en te controleren. Ahlers’ state-of-the-art logistics support vraagt om een even high-end service, de voorbije twintig jaar en nog vele jaren erna. 

Share:

Contacteer ons hier