Sterkens Security - The Beacon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

The Beacon

The Beacon krijgt innovatieve, hoogtechnologische beveiliging

Het Tolhuis in Antwerpen werd sinds kort The Beacon, een business hub met kantoren voor startups en technologiebedrijven actief in the Internet of Things. The Beacon wordt een internationaal voorbeeld van innovatie. Het Havenbedrijf Antwerpen, Universiteit Antwerpen, imec, Agoria en de stad Antwerpen zijn de oprichters van The Beacon. Co.Station neemt het management in handen.

Innovatie troef in alles wat ze doen, ook op het vlak van toegangscontrole, camerabewaking, alarmsystemen en branddetectie. Een gebouw waar honderden mensen elke dag samenkomen en waar kapitalen aan computers en servers staan, vergt namelijk verregaande beveiliging. Sterkens Security ademt innovatie en werd daarom uitgekozen als de ideale partij om dat te verwezenlijken.

 

Op een zeer korte termijn installeerde Sterkens Security een totaal beveiligingsconcept voor inbraakdetectie, brandalarm, camerabewaking en toegangscontrole. Zo werd er voorzien dat er bij brandalarm per etage geëvacueerd kan worden, zonder dat het volledige gebouw moet ontruimd worden. Op elke aparte deur werd toegangscontrole voorzien, met vaste lezers en draadloze klinken. Ook een deurintercom is aanwezig.

 

In een leadtime van amper één maand installeerde, testte en stelde Sterkens Security zowel systemen voor toegangscontrole, camerabewaking, alarm als branddetectie in werking. Dit hoogtechnologische gebouw werd zo ook voorzien van hoogtechnologische beveiligingsapparatuur.

Share:

Contacteer ons hier