Sterkens Security - MODULAR LIGHTING
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

MODULAR LIGHTING

Technisch vernuftige camerabeveiliging voor Modular Lighting

Modular Lighting staat gekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen en architecturale schoonheid als het op verlichting aankomt. Bij Sterkens Security kennen ze ons om onze geavanceerde beveiligingssystemen en technische vernuftigheid. Een ideale combinatie om zowel de mensen als de producten bij Modular een systeem toe te reiken dat niet enkel eenvoudig is in gebruik, maar ook nog eens elk type beveiliging covert. 

Vertrekken vanuit toegangscontrole

Modular kwam naar ons toe met de vraag om hun toegangscontrole te upgraden. Uiteindelijk integreerden we een all-round systeem dat de combinatie van camerabewaking, inbraakalarm en branddetectie omvatte. Een van de uitblinkers in dit systeem is de AI-gestuurde camerabewaking. 

 

Innovatieve AI-gestuurde camerabewaking

Conventionele camerasystemen nemen niet continu op. Deze camera werkt via artificiële intelligentie waardoor hij wel constant opneemt. Tot 30 dagen kunt u beelden herbekijken. 24 op 24 en 7 op 7 neemt de camera elke seconde op. 

 

Wat het systeem nog opmerkelijker maakt is de personen- en voertuigendetectie. Zodra een persoon of voertuig wordt waargenomen, wordt een markering op de tijdslijn geplaatst. Op die manier kunt u efficiënt beelden herbekijken: klik op de pin en u krijgt onmiddellijk de persoon of wagen te zien, zonder dat u uren aan beeldmateriaal moet bekijken. De cruciale momenten worden automatisch geregistreerd en gemarkeerd door de intelligente server. 

 

Een laatste troef van dit systeem: de heldere 4K-beelden, zelfs ’s nachts. Alle beelden worden in kleur opgenomen, ook bij weinig licht krijgt u heldere beelden te zien. 

 

Geïntegreerd beveiligingssysteem

De som van toegangscontrole, inbraak- en branddetectie en geavanceerde AI camerabewaking resulteert in een all-round systeem dat 24/7 beveiliging en monitoring verzekert.

Share:

Contacteer ons hier