Sterkens Security - CUYPERS
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

CUYPERS

Cuypers’ grootste site uitgerust met hoogtechnologische beveiliging

In de Antwerpse haven, op rechteroever, vindt u de nieuwste en meteen ook de grootste site van Cuypers Vorkliften: een gloednieuwe, hoogtechnologische werkplaats gebouwd volgens de laatste ESG-normen, compleet uitgerust met de strengste securitysystemen. Cuypers vorkliften is geen onbekende voor Sterkens Security. De twee bestaande sites werden destijds helemaal uitgerust met onze beveiligingssystemen, en nu is de derde naar analogie aan de beurt.

IP deurintercomsysteem met Alfapass-integratie

Om de toegang tot de terreinen en tankinstallaties te reguleren, worden Alfapass-lezers geïnstalleerd. Deze lezers zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot beperkte gebieden.

 

Speedgates en slagbomen

Speedgates en slagbomen worden ingezet om de toegang van voertuigen efficiënt te beheren. Deze fysieke beveiligingsmaatregelen voegen een extra beschermingslaag toe aan Cuypers' faciliteiten.

 

Camerabewaking

Er wordt uitgebreide camerabewaking geïmplementeerd om de terreinen 24/7 te monitoren. Camera's worden strategisch geplaatst om kritieke gebieden te dekken en realtime videostreams te bieden.

 

Inbraakbeveiliging

Een geavanceerd inbraakdetectiesysteem wordt geïntegreerd om ongeautoriseerde toegang of beveiligingsinbreuken onmiddellijk te identificeren en te rapporteren.

 

Brandbeveiliging met BEAM-detectie

Een geavanceerd brandbeveiligingssysteem, inclusief BEAM-detectietechnologie, wordt geïnstalleerd om vroegtijdige rook- en branddetectie te bieden, het risico op schade te beperken en de veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen.

 

Op afstand beheren

Alle beveiligingscomponenten werden ontworpen om op afstand te worden bediend en gemonitord. Deze mogelijkheid tot afstandsbeheer stelt Cuypers in staat om snel te reageren op incidenten of toegangsverzoeken.

Share:

Contacteer ons hier