Sterkens Security - Deldo
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Deldo

Integraal geautomatiseerde oplossing met beveiligd transport-SAS

DELDO stapte op Sterkens Security af met de vraag naar, en de nood aan, een volledig geautomatiseerde oplossing voor hun volledige site. Met recentelijk een inbrakenplaag in de Haven van Antwerpen, was de behoefte er om de toegangscontrole aanzienlijk te herzien en uiteindelijk te optimaliseren. Als één van de eerste bedrijven in de haven integreerde DELDO een beveiligd transport-SAS in zijn reeds bestaande toegangscontrole. 

DELDO Autobanden staat gekend als de grootste bandengroothandel in België en is een vermaarde speler op het Europese vasteland. Hun magazijnencomplex in de Antwerpse haven biedt plaats aan 1,2 miljoen banden. Hun transportfirma stuurt dagelijks zo’n 30 voertuigen en 70 trailers de baan op. Redenen genoeg om hun security een serieuze update te geven. 

 

Om de terreinen af te schermen van ongewenst bezoek, werkte Sterkens Security een integraal geautomatiseerde oplossing uit met beveiligd transport-SAS. Toegangscontrole met geïntegreerde IP-deurintercoms en een hoge resolutie camerabewakingssysteem met nummerplaatherkenning garanderen de veiligheid op de site. 

 

Het SAS opent wanneer chauffeur en vrachtwagen worden geïdentificeerd. Pas nadat de eerste poort gesloten is, krijgt de bezoeker de kans om zich aan te melden. Dag en nacht kunnen voertuigen geïdentificeerd worden via hun persoonlijke badge en pin, met daaraan gekoppeld een nummerplaatcontrole. Na verificatie opent de tweede poort. Een sluitend systeem voor DELDO.

 

Waar vroeger altijd een conciërge of verantwoordelijke aanwezig moest zijn om bezoekers binnen te laten – zowel tijdens, als na de kantooruren – is dat nu geheel overbodig. Een verantwoordelijke kan het systeem vanop afstand bedienen via smartphone of tablet, en beheren via een uiterst gebruiksvriendelijk beheerplatform.

 

Het transport-SAS werd gekoppeld aan de reeds bestaande camerabewaking. Vanuit de controlekamer heeft de operator zicht op wie binnenkomt en kan hij, als de situatie erom vraagt, camerabeelden en een gedetailleerde historiek opvragen van het gebruik van de toegangsbadges en historiek van de nummerplaten.

 

Dit innovatieve systeem getuigt van het technisch vernuft en innovatief inzicht van Sterkens Security. Zij staan hier in voor integratie, onderhoud en servicing. De meerwaarde die ze als integrator bieden zit absoluut in hun vermogen om innovatieve oplossingen te koppelen aan systemen die al in gebruik waren

Share:

Contacteer ons hier