Sterkens Security - BMB
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

BMB

BMB Bouwmaterialen kiest voor futureproof security én service

Met een exponentiële groei op de planning rees ook de vraag naar verregaande en vooral uniforme beveiliging in elk van de vestigingen van BMB Bouwmaterialen. Sterkens Security voorzag elk gebouw van futureproof beveiligingssystemen, die zeer gebruiksvriendelijk centraal beheerd kunnen worden.

BMB Bouwmaterialen groeide in korte tijd van 15 naar 25 vestigingen in België. Hun laatste uitbreiding bevindt zich aan de kade in Antwerpen Zuid. Dat biedt hen de mogelijkheid om zoveel mogelijk goederen te laten aanleveren over het water. Zo willen ze jaarlijks zo’n 2.000 vrachtwagens van de weg houden. 

 

Zekerheid van service

 

BMB Bouwmaterialen was op zoek naar een security partner die niet enkel de installatie en service voor zijn rekening kon nemen, maar die ook hun toekomstige groei aankon. Onze schaalgrootte speelde hier absoluut in ons voordeel. We hebben de vereiste knowhow, systemen en mensen in huis om elk van de vestigingen op een uniforme manier te beveiligen. Met Sterkens Security konden we de zekerheid van service bieden voor alle filialen die er reeds zijn, maar ook voor de gebouwen die er nog zitten aan te komen. 

 

1 uniform beveiligingssysteem

 

Er werd een duidelijk plan van aanpak uitgewerkt dat eerst geïmplementeerd en gefinetuned werd in één vestiging, om het systeem van daaruit toe te passen op alle andere gebouwen. Één uniform beveiligingssysteem garandeert gebruiksgemak voor de eigenaar. Elke vestiging kan via de app worden beheerd. 

Share:

Contacteer ons hier