Sterkens Security - LIMAR
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

LIMAR

Nieuwe site pralinefabrikant Limar uitgerust met Sterkens Security

Recent besliste pralinefabrikant Limar in Turnhout om een grotere en innovatievere fabriek te bouwen. Daar zochten zij een partner voor toegangscontrole en deurintercomsystemen gekoppeld met camerabewaking en inbraakalarmsystemen.

Geïntegreerd toegangscontrole- en intercomsysteem

Sterkens Security implementeerde een geavanceerd toegangscontrole- en intercomsysteem dat zowel nu als in de toekomst geheel aan de beveiligingsnoden blijft voldoen.

 

Toegangscontrole op basis van rol

Toegang wordt verleend op basis van de rol van een persoon binnen of buiten de organisatie. Intercomfunctionaliteit, badge-toegang, codeklavieren en videocamera's werden naadloos geïntegreerd in één intuïtief systeem. Op basis daarvan krijgt elke persoon de juiste toegangsrechten.

 

Integratie met inbraakalarm

Het systeem werd ontworpen om snel te reageren op mogelijke beveiligingsinbreuken. Als een persoon ongeautoriseerde toegang krijgt tot beperkte gebieden, activeert het systeem onmiddellijk een alarm, waardoor snelle interventie mogelijk is.

 

Integratie met tijdsregistratie mogelijk

Het systeem werd ook voorbereid op toekomstige integratie met een tijdsregistratiesysteem, waardoor werknemers eenvoudig kunnen in- en uitklokken. Sterkens Security werkt nauw samen met een gespecialiseerd bedrijf voor tijdsregistratie om ervoor te zorgen dat deze functie moeiteloos kan worden geïntegreerd wanneer dat nodig is.

 

Innovatieve AI-gestuurde camerabewaking

Een van de meest opvallende kenmerken van het nieuwe beveiligingssysteem bij Limar was de implementatie van een innovatief AI-gestuurd camerabewakingssysteem.

 

Continue 30-daagse opname

In tegenstelling tot traditionele systemen maakt deze configuratie ononderbroken 30-daagse opname mogelijk, 24 op 24, 7 op 7. Hierdoor wordt geen enkel kritiek moment gemist.

 

Intelligente persoons- en voertuigdetectie

Het systeem gebruikt geavanceerde AI-algoritmen om personen en voertuigen te detecteren. Wanneer een persoon wordt gedetecteerd, plaatst een intelligente server een marker op een tijdslijn. Dit vereenvoudigt het bekijken van specifieke incidenten. Door simpelweg op de marker te klikken, krijg je snel te zien wat je zocht, in plaats van uren aan beeldmateriaal te doorspitten.

 

Uitzonderlijk nachtzicht

De camera's leveren kristalheldere, 4K-beelden bij weinig licht. Zelfs 's nachts blijft het beeld zichtbaar in kleur, wat zorgt voor ongekende helderheid.

 

Intelligent en all-in beveiligingssysteem

Het geïmplementeerde beveiligingssysteem beschermt niet alleen de activa en het personeel van Limar, maar biedt hen ook een intelligente, gebruiksvriendelijke oplossing die voldoet aan de hoogste normen in de sector.

Share:

Contacteer ons hier