Sterkens Security - Sneyers BMW
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Sneyers BMW

Sneyers kiest voor waterdichte perimeterbeveiliging

Sneyers staat bekend als de BMW-garage van Herentals en omstreken. Al 35 jaar zijn ze klant bij Sterkens Security. Samen durven ze beslissen om het huidige beveiligingssysteem, waar ze bewust voor gekozen hebben, toch periodiek te vernieuwen.

Omdat beveiliging constant evolueert, beseffen ze bij Sneyers én bij Sterkens dat hun systemen moeten mee evolueren. Vandaar dat de systemen die daar geïnstalleerd werden, al enkele keren vernieuwd werden.

 

Perimeterbeveiliging is uitermate belangrijk hier. Bij Sneyers staat er enorm veel kapitaal op de parking en in het gebouw zelf. Er werd bewust gekozen voor strategische buitenbeveiliging, zodat de kans dat indringers binnen geraken gereduceerd wordt tot nul. Een volledig nieuw, modern systeem werd geïmplementeerd op de site.

 

De kost van deze implementatie wordt bij hen gezien als een investering die op termijn kosten bespaart, want door dit nieuwe systeem hoeven ze geen fysieke beveiliging meer in te schakelen in en rond het gebouw. Het volledige beveiligingssysteem kan vanop afstand worden beheerd.

Share:

Contacteer ons hier