Sterkens Security - Xeikon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

Xeikon

Sterkens Security maakte voor elke vestiging een studie en installeerde er een sterke oplossing in inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging toe.

Xeikon ontwikkelt digitale printers die steunen op hoogtechnologische ontwikkelingen. Xeikon Manufacturing and R&D Center houdt kantoor in Lier en Ieper, maar Xeikon beheert daarnaast verschillende andere sites.

 

Xeikon is een innovatieve speler op de markt van de digitale printtechnologie en heeft verschillende vestigingen in België. Sterkens Security maakte voor elke vestiging een studie en installeerde er een sterke oplossing in inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging toe.

 

Daarvoor gebruikten we een Axiom V (Axiom 5) Enterprise Security Management System. Dat is een uitgebreid systeem dat inbraakbeveiliging, camerabewaking en brandbeveiliging met elkaar koppelt en waarop tot 100.000 gebruikers aangesloten kunnen zijn.

 

  • We integreerden het kassasysteem van het restaurant in onze toegangscontrole. Zo betalen medewerkers in het restaurant met hun toegangscontrolekaart.
  • We namen ook de beveiliging van de data in de serverroom voor onze rekening.
  • Hiervoor gebruikten we een installatie die blust door een deel van de lucht in het lokaal te vervangen door het inert-gasmengsel dat in de hogedrukcilinder opgeslagen wordt. 
  • Voor alle vestigingen werden 24/7 servicecontracten afgesloten. 
  • Xeikon maakt ook gebruik van onze helpdesk en ons support center.

Share:

Contacteer ons hier