Sterkens Security - CENTURY CENTER
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon
Sterkens colored icon

CENTURY CENTER

Gebruikers Century Center kiezen opnieuw voor Sterkens Security

Het historische complex Century Center, dat ooit dienst deed als winkelcentrum, bioscoop en hotel, onderging een grondige renovatie. Op de Keyserlei in Antwerpen vind je nu een winkelcentrum en kantorencomplex, uitgerust met beveiligingssystemen die voldoen aan de nieuwste normen.

De voorbije 20 jaar werden de security systemen beheerd door Sterkens Security. Een nieuwe eigenaar betekent vaak een ander systeem, maar de gebruikers van het gebouw drongen er echter op aan dat de gekende en geliefde service van Sterkens Security behouden bleef. Sterkens Security ging de uitdaging aan en ontwikkelde een oplossing die zowel de gebouweigenaar als de gebruikers meer dan tevreden stelde. 

 

Up-to-date beveiligingsnormen

Hoewel de serviceprovider hetzelfde bleef, werd het beveiligingssysteem vernieuwd volgens de nieuwste normen en technologieën. Dit omvatte de implementatie van digitale deurintercoms, de nieuwste camerasystemen en brandalarmen, wat de efficiëntie en veiligheid verbeterde.

 

Digitale deurintercom met IP-technologie

Het hart van de vernieuwing was de implementatie van een geavanceerde digitale deurintercom met IP-technologie. Dit systeem bood verbeterde functionaliteit en beveiliging. Via een QR-code in de app krijgen bevoegden makkelijk en snel toegang tot het gebouw.

 

Behoud van de gekende Sterkens-service

Sterkens Security's bewezen track record en kwaliteitsservice waren van onschatbare waarde voor de gebruikers van Century Center. Daarom werd besloten om Sterkens Security te behouden als serviceprovider.

Share:

Contacteer ons hier